Fotoreportáž z vaření se Slepičárnou a SOUTĚŽ

Je velký rozdíl, když vaříme doma pro rodinu a přátele a když vaříme s vámi a pro vás. Jsme nervózní, natěšení a cítíme velkou zodpovědnost. O to větší jsme měli radost, že jste se zapojili a měli s námi #chutzazitvic.

DSC_2690

SOUTĚŽ – Přijedeme za vámi

Kdo nemohl přijít do školy vaření AvantGarde má nyní šanci. Vybereme jednoho z vás a za ním přijedeme s Electrolux Foodtruckem společně s Jirkou Hilgartem a něco dobrého uvaříme. Pište nám na e-mail slepicarnablog@gmail.com, na který recept si netroufáte a my vybereme jednoho z vás. Pak už jen stačí domluvit termín. Těšíme se na vás!

Video z večeře si můžete prohlédnout zde:

 

Malá ochutnávka z našeho jarního menu

Každý má své nejoblíbenější suroviny. Mezi ty naše na jaře patří medvědí česnek, chřest, jahody a rebarbora. A samozřejmě čerstvé bylinky, hrášek a cokoliv zeleného… Nejsme experti, kuchaři, ale spíš nadšenci do vaření. A v tomto duchu probíhala i celá večeře. Se smíchem, sdílením na sociálních sítích a snad jsme vás i něco nového naučili.

DSC_2663

DSC_2850

DSC_2762

DSC_2863

DSC_2844

Trpělivě jste s námi přichystali jednoduchou jarní paštiku, ochutnali jste dlouze tažený slepičí vývar s křupavou zeleninou a nudličkami. Nechybělo pesto z medvědího česneku podávané s domácími těstovinami, a nakonec sladká tečka v podobě kynutého koláče s tvarohem a jahodami a tymiánem. Bez vás bychom to tak snadno nedali!

Fotografie z večeře mluví za nás.

DSC_3033

DSC_3197

DSC_2935

Děkujeme Electroluxu za zprostředkování večeře a Jirkovi Hilgartovi za pomoc při vaření a také vám, že jste přišli!

DSC_2497

 

 

Zatím nikdo nevložil komentář, buďte první.

Zanechte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *