Máte rádi slané koláče? Hodí se nejen na piknik nebo na výlet s Kampudem?, ale i na oběd nebo večeři. Zvlášť, když je venku horko a nic se vám nechce dělat…
Jak na to? Můj tip zní – připravte si vše už ráno. Zadělejte těsto, které musí alespoň 30 minut odpočívat v ledničce. Mezitím se nasnídejte. Náplň si předpřipravte a pak už jen těsto vyválejte a předpečený korpus plňte. Zabere vám to minimum času a výsledek je „tutovka“! A pokud nemusíte teplá rajčátka, pak si quiche upečte třeba s houbami, špenátem, ricottou…
Máte rádi slané koláče? Hodí se nejen na piknik nebo na výlet s Kampudem?, ale i na oběd nebo večeři. Zvlášť, když je venku horko a nic se vám nechce dělat…
Jak na to? Můj tip zní – připravte si vše už ráno. Zadělejte těsto, které musí alespoň 30 minut odpočívat v ledničce. Mezitím se nasnídejte. Náplň si předpřipravte a pak už jen těsto vyválejte a předpečený korpus plňte. Zabere vám to minimum času a výsledek je „tutovka“! A pokud nemusíte teplá rajčátka, pak si quiche upečte třeba s houbami, špenátem, ricottou…
Recept zmizel. Muzete prosim tento prispevek opravit? Je to můj oblíbeny recept.
Dobrý večer, recept je na blogu, sdílíme link a omlouváme se za komplikace – https://www.slepicarna-blog.cz/2020/08/10/slany-syrovy-quiche-s-rajcatky-a-bylinkami/